Sunday, November 6, 2011

Känslor som blomstrar

Så värmande, och samtidigt så intressant, och se nya sidor hos människor. Sidor, som du antog måste finnas någon stans där nere. Långt nere. Under den stabila fasaden. Men även om man visste att de fanns där, blir man ändå förvånad över när man möter dem - särskilt när det inte är någon mindre än självaste kändis Sofia. Man tror liksom en kvinna med så mycket tid i rampljuset har en viss vana att hantera sina känslor - men Settlers har en tendens att ta fram personers sanna natur. Skräckblandad förtjusning är allt jag kan säga om kvällens sista Settlersomgång. Kom ihåg läsare - en Caballoanhängare döljer inte sina känslor.

Resten av dagens var också någorlunda givande. Möte i Korskyrkan där det engelska radarparet medverkade. Mr Francewilliams förde in lite tankesätt som troligtvis kommer komma till nytta. Därefter bar det iväg mot männens allmänna oreligösa kyrka (känt som MediaMarkt) för lite elektronikdräggel. Kom ut med Matrix dvd och en mer spontanköpt Volbeat skiva.

Väl tillbaka på Götabro var det alltså det som beskrivs i början av inlägget det mest intressanta som skett under dagen. Lite allmänt häng här och där. Lite mat. Lite avancemang i mitt lösande av Rubiks Kub. Stina som somnar in till en film som "hon verkligen vill se" och kommer med sina bortförklaringar, Nu ska jag och John blund ha en liten sammankomst innan det bär iväg för fotboll i Kumla i morgon förmiddag. Over and out.

1 comment:

  1. allmänt sketabra måste jag säga. dock så behöver jag nog skriva en allmän ursäkt i götabrologgen, till dem som eventuellt blev illa berörda under denna settlersomgång! :(...:)

    ReplyDelete